Főoldal
Referenciáink
Cégismertető
Technikai információk
Szolgáltatásaink
Lakástakarékpénztár
- LTP Magánszemélyek
- LTP Társasházak
- LTP Önkormányzatok
Hitelügyintézés
Energetikai ingatlan felmérés
Napelem rendszerek telepítése
- 5,2 kW napelem rendszer
Hőszivattyúk telepítése, üzembehelyezése
Aktívház kivitelezés
Akciók
Karrier
Sitemap
Hírlevél
Usernév:
Jelszó:

Lakástakarékpénztár

A lakás-előtakarékossági szerződés egy speciális pénzügyi termék, amely egyszerre kínál garantált feltételekkel megtakarítási és hitel lehetőséget úgy, hogy az előre kiszámítható és vállalható teherviselést jelentsen a család vagy egy lakóközösség számára.

A takarékoskodás időszaka alatt hónapról hónapra előre meghatározott összeget kell a számlán elhelyezni, amelyet az állam 30 %, természetes személyek esetén maximum évi 72.000,-forintos támogatással egészít ki. 
Magas hozam érhető el (megtakarítási időtől függően, EBKM állami támogatással: 4,54 – 15,20%).  

Emellett az OTP Lakástakarék a befizetésekre és támogatásokra kamatot ír jóvá. A havi megtakarítás összegét mindenki maga választhatja meg, nagysága a megtakarítási időtől függően 620,- Ft és 20.000,- Ft között lehet, amely ugyanakkor a megtakarítási idő alatt is bármikor módosítható.

Ha a megtakarítás összege nem fedezné az igényeket, egyszerű és gyors hitelbírálat után lehetőség van olyan, a szerződéskötéskor meghatározott garantált kondíciójú (előre rögzített, fix kamatú) lakáskölcsön felvételére, melynek nagysága elérheti a megtakarítás csaknem másfélszeresét.

A lakáscélú felhasználás széles körű: lakótelek, új és használt lakás megvásárlása, közműépítés. A megtakarítás lakásfelújítás keretében szinte minden beépített berendezés megvásárlásának finanszírozására – konyhabútor, beépített szekrények, tűzhely, légkondicionáló berendezés – felhasználható.

Lakáselőtakarékossági szerződést bárki köthet saját maga, illetve közeli hozzátartozó kedvezményezett részére. Ilyen kedvezményezett lehet például házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, gyermek vagy unoka.

A lakossági, társasházi és lakásszövetkezeti, valamint az önkormányzati ügyfelek részére szóló ajánlatokról részletesebben a rájuk vonatkozó menüpontok alatt olvashat.


B?vebb információ

Török Csaba
Értékesítés vezető 
Telefon: +36 20/23 43 664
E-mail : torok.csaba@napelem-solarkft.hu

Pécs Gerle utca 5,2 kW
Pécs Gerle utca 5,2 kW

10,8 kWp Bonyhád https://www.solarweb.com/Home/GuestLogOn?pvSystemid=2d4bcb86-ffc6-44ac-825e-1529cab2bc52
10,8 kWp Bonyhád https://www.solarweb.com/Home/GuestLogOn?pvSystemid=2d4bcb86-ffc6-44ac-825e-1529cab2bc52

homlokzat dél10
homlokzat dél10

Simonfa 6,55 kWp
Simonfa 6,55 kWp

vill óra
vill óra

Várdomb Klíma
Várdomb Klíma

Bátaszék
Bátaszék

déli oldal rajz
déli oldal rajz

Pécs 7,125 kWp
Pécs 7,125 kWp

e-mail | kezdőlap | hírlevél | szerver elérés