Fõoldal
Referenciáink
Cégismertetõ
Technikai információk
Szolgáltatásaink
Lakástakarékpénztár
- LTP Magánszemélyek
- LTP Társasházak
- LTP Önkormányzatok
Hitelügyintézés
Energetikai ingatlan felmérés
Napelem rendszerek telepítése
- 5,2 kW napelem rendszer
Hõszivattyúk telepítése, üzembehelyezése
Aktívház kivitelezés
Akciók
Karrier
Sitemap
Hírlevél
Usernv:
Jelsz:

Lakástakarékpénztár

A laks-eltakarkossgi szerzds egy specilis pnzgyi termk, amely egyszerre knl garantlt felttelekkel megtakartsi s hitel lehetsget gy, hogy az elre kiszmthat s vllalhat teherviselst jelentsen a csald vagy egy lakkzssg szmra.

A takarkoskods idszaka alatt hnaprl hnapra elre meghatrozott sszeget kell a szmln elhelyezni, amelyet az llam 30 %, termszetes szemlyek esetn maximum vi 72.000,-forintos tmogatssal egszt ki. 
Magas hozam rhet el (megtakartsi idtl fggen, EBKM llami tmogatssal: 4,54 – 15,20%).  

Emellett az OTP Lakstakark a befizetsekre s tmogatsokra kamatot r jv. A havi megtakarts sszegt mindenki maga vlaszthatja meg, nagysga a megtakartsi idtl fggen 620,- Ft s 20.000,- Ft kztt lehet, amely ugyanakkor a megtakartsi id alatt is brmikor mdosthat.

Ha a megtakarts sszege nem fedezn az ignyeket, egyszer s gyors hitelbrlat utn lehetsg van olyan, a szerzdsktskor meghatrozott garantlt kondcij (elre rgztett, fix kamat) laksklcsn felvtelre, melynek nagysga elrheti a megtakarts csaknem msflszerest.

A lakscl felhasznls szles kr: laktelek, j s hasznlt laks megvsrlsa, kzmpts. A megtakarts laksfeljts keretben szinte minden beptett berendezs megvsrlsnak finanszrozsra – konyhabtor, beptett szekrnyek, tzhely, lgkondicionl berendezs – felhasznlhat.

Lakseltakarkossgi szerzdst brki kthet sajt maga, illetve kzeli hozztartoz kedvezmnyezett rszre. Ilyen kedvezmnyezett lehet pldul hzastrs, testvr, szl, nagyszl, gyermek vagy unoka.

A lakossgi, trsashzi s laksszvetkezeti, valamint az nkormnyzati gyfelek rszre szl ajnlatokrl rszletesebben a rjuk vonatkoz menpontok alatt olvashat.


Bővebb információ

Trk Csaba
rtkests vezet 
Telefon: +36 20/23 43 664
E-mail : torok.csaba@napelem-solarkft.hu

Gyód Fronius Primo 4.6-1
Gyód Fronius Primo 4.6-1

Szentlászló
Szentlászló

Sióagárd - 3.5 KW klíma 5,3 KW Duál Klíma
Sióagárd - 3.5 KW klíma 5,3 KW Duál Klíma

Zalalövõ 5,2 kWp
Zalalövõ 5,2 kWp

e-mail | kezdlap | hrlevl | szerver elrs