Fõoldal
Referenciáink
Cégismertetõ
Technikai információk
Mennyivel emelkedett idén a gáz ár valójában
Kavitációs kazánokról
A hõszivattyúkról
Az Ionizációs kazánokról
A hõszivattyú elõnyei
Hõszivattyúval kapcsolatos kifejezések
A napelemekrõl
Az inverterekrõl
Napelem állványokról
A rekuperátorokról
A mennyezetfûtésrõl
Szolgáltatásaink
Akciók
Karrier
Sitemap
Hírlevél
Usernv:
Jelsz:

A mennyezetfûtésrõl

Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. rendszere egyenletesen meleg felletet biztost. A helyisg egyenletesebb fggleges hmrsklet-elosztsa, a padl melegsge miatt kellemesebb a komfortrzetnk, mint a hagyomnyos ftsi rendszerek esetben. Radsul, ha a padlfts falftssel, mennyezetftssel prosul, a helyisg hmrsklet-elosztsa egyenletesebb, a kls falakra szerelt ftsi rendszer pedig megsznteti a kls falak hideg sugrzst.undefined

A rendszert hszivatty segtsgvel a helyisgek htsre is hasznlhatjuk. A padl-, fal-, illetve mennyezet fts-hts szmos elnye mellett lettani tulajdonsgai miatt is ajnlott. Nem szrtja a levegt, nincs lgramlat, nem telepszenek meg a baktriumok, klnsen a htsi rendszerek rettegett baktriuma, a legionella. Ugyanakkor egyforma a hmrsklet – a falfellet hmrsklete 36 Celsius-fok, mint az emberi test – a helyisg minden pontjn a nagy ftfellet miatt, gy nem alakul ki lgramls. A fal illetve mennyezet kzvetti a ht, gy rvid id alatt mr rezhet a fts-hts.
Mindezen tulajdonsgai mellett rdemes megemlteni azt is, hogy a padlba, falba, mennyezetbe ptett ftrendszer nincs tban, nem kerlgetjk a raditort, nem ltszik, de karbantartani sem kell a hlead „berendezst”. A polcok falra szerelse miatt sem kell aggdni, mert a csrendszer (felfttt llapotban) egy specilis hmr segtsgvel knnyen behatrolhat. j hz ptsnl rdemes elgondolkodni a rendszer beptsn, de utlag, egy laksfeljtsnl is alkalmazhat ez a technolgia. A Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. specilis rendszert knnyen lehet hszivattyval s napelemmel mkd - rendszerre csatlakoztatni.


Információ és ajánlat kérés

Trk Csaba
Mszaki Vezet
20/23 43 664
torok.csaba@napelem-solarkft.hu
Fal- s mennyezetfts

A hszivattykhoz ajnlott korszer fts egyik megoldsi lehetsge a fal- s mennyezetft panel.

A panel a falra van elhelyezve, gy az lthatatlan, nem zavarja a helyisg elrendezst, btorozst.

 

undefinedA fal- s mennyezetft panelek, fts s hts zemmdban is alkalmazhatk. Alacsony hmrsklet vzzel / 17-55 C / mkdtethet, kmli az plet szerkezeteket s pnztrcnkat. Az alacsony vz hmrsklet miatt rendkvl j hatsfok hszivattyval egytt kialaktott rendszerben.

Hova ajnljuk? Gyakorlatilag mindenhov: lakhzak, irodk, zemek, sport- s kzssgi ltestmnyek, stb. A fal- s mennyezetft panelek alkalmazhatak: j pts, illetve feljtsra kerl pletek ftsre, htsre.  A fal- s mennyezetft panel rendszernek risi elnye, hogy szraz technolgival lehet megszerelni, rendkvl gyors, elmarad a vakols s gy nem visznk be felesleges vizet a falszerkezetbe.

 

Ezt a korszer megoldst, rendkvl kedvez ron keresse a Napelem-Solar Hungary Energetikai Kft. -nl:

 

Zalalövõ Symo 5.0-3-M
Zalalövõ Symo 5.0-3-M

Gyód Fronius Primo 4.6-1
Gyód Fronius Primo 4.6-1

Alsónána 10,26 kWp
Alsónána 10,26 kWp

Várdomb QCELLS 310W duo mono kristály
Várdomb QCELLS 310W duo mono kristály

e-mail | kezdlap | hrlevl | szerver elrs